Skip to main content

Natuurlijke zwemvijvers

Ontdek onze diversiteit aan natuurlijke zwemvijvers.

Als toonaangevend expert in zwemvijverontwerp en -constructie, bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw droomzwemvijver tot leven te brengen.

Aquaconcepts-Diensten-natuurlijke-zwemvijver-4-720x540

Lava gefilterd

Dompel u onder in onze natuurlijke zwemvijvers, verfijnd met een bijzonder filtratiesysteem op basis van lava. Dit unieke proces biedt een natuurlijke zuivering, waarbij de poreuze eigenschappen van lava dienen als een effectieve filter voor het water. Hierdoor wordt op een natuurlijke wijze organisch materiaal uit het water gezuiverd, wat resulteert in kristalhelder water, zonder het gebruik van chemische toevoegingen.

Vraag een offerte

Mechanisch gefilterd

Maak kennis met onze natuurlijke zwemvijvers en hun geavanceerde mechanische filtratie. Deze zwemvijvers hebben een gebruiksvriendelijke externe filter en in vergelijking met lavafilters vereisen ze aanzienlijk minder ruimte. Duik in helder water en geniet van een verfrissende zwemervaring te midden van natuurlijke zuiverheid, zonder het gebruik van chemische toevoegingen.

Vraag een offerte
Aquaconcepts-Diensten-natuurlijke-zwemvijver-3-720x540

Natuurlijke werking

Wist je dat zwemvijvers bekend staan om hun natuurlijke werking, waarbij een biofilm op de wanden en bodem ontstaat. Deze biofilm draagt bij aan het natuurlijke evenwicht en zorgt voor helder en gezond water. Als dit niet helemaal jouw voorkeur heeft, bekijk dan zeker onze zwembaden! Deze bieden een meer traditionele zwemervaring zonder de natuurlijke biofilm, maar behouden wel de natuurlijke schoonheid en het comfort.

Vraag een offerteOntdek onze zwembaden