Skip to main content

Vijvers

Een vijver aanleggen met Aqua Concepts.

Ons team is  gespecialiseerd in het creëren van vijvers die op maat gemaakt zijn naar uw wensen en behoeften. Gaande van een weelderige natuurvijver die de rust van de natuur in uw tuin brengt tot een moderne siervijver die een eigentijdse uitstraling toevoegt.

Aquaconcepts-Diensten-vijver-1-2-720x540

Welke vijver past bij mij?

Bij ons vind je talloze mogelijkheden aan vijvers, waaronder prachtige siervijvers, functionele visvijvers, serene spiegelvijvers en nog veel meer. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn afgestemd naar jouw wens. Of je nu op zoek bent naar een rustgevende natuurvijver of een praktische plantenvijver, we creëren een vijver  die perfect aansluit bij jouw tuin

Vraag een offerte

Wenst u een Koivijver?

Aqua Concepts ontwerpt hoogwaardige koivijvers die voldoen aan de specifieke behoeften van deze prachtige vissen. Onze deskundigheid garandeert een omgeving waarin koi gezond kunnen gedijen en opgroeien.

Bovendien bieden we op maat gemaakte koivijvers met tal van opties bijvoorbeeld een vijverraam, waardoor je een uniek perspectief krijgt op jouw betoverende koi. Bij Aqua Concepts realiseren we jouw droomkoivijver, inclusief alle benodigde voorzieningen om jouw koi gezond en gelukkig te houden.

Vraag een offerteVragen over vijvers?
Aquaconcepts-Diensten-vijver-3